Senioren

Vitale Senioren

Als “vitale senior” staat u nog volop in het leven. U bent gestopt (of u bent van plan om binnen afzienbare tijd te stoppen) met werken, maar u heeft een druk sociaal leven. U bent actief, soms reislustig en u heeft een volle agenda.

De Overheid stimuleert dat u zo lang mogelijk in uw eigen huis blijft wonen. Dit vraagt veel van u zelf en van uw omgeving.

Het kan zijn dat u op enig moment last begint te krijgen van “ouderdomskwalen”. Zo kan het traplopen steeds moeilijker worden en zijn er aanpassingen voor uw comfort en veiligheid in huis nodig.

Het kan ook zijn dat u last heeft van diabetes (suiker), hartfalen, COPD, overmatige stress, of andere ongemakken. Dit kan er zelfs toe leiden dat u de deur niet meer uit komt. Eenzaamheid is niet alleen voor u zelf maar ook voor uw partner of familie een reden tot bezorgdheid.

Ooit komt er een moment dat u de overweging zult maken om nog één keer te verhuizen, of uw huidige woning te laten aanpassen.

Neem contact met mij op, dan help ik u met de realisatie van een nieuwe gelijkvloerse woning, of met het aanpassen van uw huidige woning.

Residences, Producten en Services om Langer Thuis te blijven wonen